OL Guldvinder Cristine Storm Lassen: IPA rammer plet

Tidligere OL-guldvinder, Cristine Storm Lassen har haft en lidt utraditionel karrierevej. I perioder i livet har behovet for at flytte sig været stort. Midlet har været at skrive mange ansøgninger. Det var midt i denne proces, at Cristine tænkte: “Det er jeg faktisk god til. Det kan jeg da gøre til en levevej!”

I dag har Cristine virksomheden Den Gode Ansøgning, hvor hun hjælper andre med at komme videre i karrieren eller i livet generelt. Det er her, at Strategisk HR og IPA-analyserne kommer i spil.

IPA får alt til at hænge sammen

Alt hænger sammen og en det du er som person, og den adfærd, du har, er jo den største del af din fremdrift og forandring. IPA er virkelig en spændende test. Den rammer lige plet. Nogle udsagn var nemme og hurtige at sætte kryds ved, andre helt umulige at vælge i mellem. Det er jo det, der er det vigtige – at fange det ubevidste.

Cristine fortæller om Den Gode Ansøgning:

”Det et fantastisk givende at møde så mange forskellige mennesker, der alle ønsker sig en ny start, og som er villige til forandring.”

Med Den Gode Ansøgning tilbyder Cristine hjælp og sparring til 3 fokusområder:

  1. KOMPETENCEAFKLARING giver dig hjælp til at forstå, hvad du er bedst til, så du tydeligt kan fortælle arbejdsgiver om dig og dine kompetencer.
  2. CURRICULUM VITAE giver dig hjælp og sparring på hvordan din karriere præsenteres overskueligt for kommende arbejdsgivere.
  3. DEN GODE ANSØGNING giver dig sparring på både ansøgning og cv, så du sender det bedste indtryk til din kommende arbejdsgiver.

Cristine fortsætter om sin egen rejse:

”Jeg er uddannet cand. comm. og har undervist vidt og bredt i idrættens verden samt som lektor i gymnasiet. Det har altid været naturligt for mig at formidle i billeder, hvilket viser sig langt mere givtigt for modtageren end kedelige analytiske forklaringer.”

”For mig blev et lille ordforråd et godt afsæt. I mit skriftsprog har jeg arbejdet intenst med at udvide mit ordforråd. Helt simpelt ved at slå op i synonymordbog og lade mig inspirere. Heldigvis gør øvelse mester. Det har jeg også erfaring med fra min tid som tidligere topatlet.”

”Billeder skal mere end at hænge på væggen. Billedsprog er for mig blevet som en leg, både når jeg taler og skriver. Sprog skal overraske eller i hvert fald vække modtagerens opmærksomhed, men trods alt passe ind i konteksten.”

​”Med mange års erfaring som underviser, coach og træner er jeg vant til at formidle og give feedback på den gode måde.” 

OL Guldvinder Cristine Storm Lassen er certificeret i IPA Core.