HR ReallityTjek

HR RealityTjek er din metode til at få en tilstandsrapport på din HR indsats.

Strategisk HR kommer til organisationen og stille en række spørgsmål til den HR-ansvarlige, og ledelsen.

Resultatet er et billede af organisationen her & nu, samt de ønskede mål. Dem kan du klare selv, eller Strategisk HR kan hjælpe dig med at holde fokus og komme med indhold.

Thomas Madvig anbefaler HR Reality Tjek

”Madkastellet har fået udført et HR RealityTjek fra Strategisk-HR. Vi kom 360° omkring vores HR indsats, og rapporten danner baggrund for vores fremtidige HR prioriteringer og indsatser. HR Reality Tjek blev udført af en meget faglig kompetent Søren Busk, der med struktur, ro og overblik skabte meget stor værdi for vores eksisterende HR afdeling.

Jeg kan klart anbefale et HR RealityTjek fra Strategisk-HR”


Thomas Madvig, HR Chef
Madkastellet, 350 ansatte

Hvem er Målgruppen?

Vi laver flest HR RealityTjeks for virksomheder mellem 15-75 ansatte, med eller uden HR ansvarlig.

Hvor lang tid tager et HR RealityTjek?

Vi bruger typisk en formiddag på at løbe spørgsmålene igennem og derefter afleverer vi enten highlights, rapport eller en personlig gennemgang.

Hvad koster et HR RealityTjek?

Vi tager fra DKK 9.995,- for et fuldt HR RealityTjek incl. rapportering.

HR RelityTjek oversigt

Hvad er de grundlæggende områder i Human Resource Management?

Efter vores opfattelse er EVP, employer branding, rekruttering & udvælgelse, pre- & onboarding, performance & feedback, efterfølger planlægning, læring & udvikling, løn & benefits, HRIS og HR-data & analyser, fundamentet for effektiv HRM.

Ingen af disse grundlæggende HRM-elemeter er isolerede. De interagerer alle og påvirker hinanden. Tænk på disse 9 grundlæggende elementer som byggesten – stærk styring af hvert grundlæggende element bidrager til styrken af det næste. Samlet kan disse HRM-elementer gøre det muligt for en virksomheds medarbejdere ikke kun at præstere bedre, men at yde deres allerbedste.

Hvad er HR RealityTjek?

  • Med udgangspunkt i 9 grundlæggende HRM-elementer analyserer HR RealityTjek eksisterende HR-processer og politikker for at identificere, hvilke områder der allerede fungerer  godt, og hvilke, der skal forbedres.
  • HR RealityTjek er det perfekte værktøj til at se, om HR er kompatibel og fuldt afstemt med virksomhedens værdier, mål og strategi.
  • Med andre ord kan HR Realitytjek hjælpe dig med at optimere HR-processerne, så aspekter som f.eks rekruttering, on-boarding, løn og performance management alle får den opmærksomhed, de har brug for.
9 faser i HR RealityTjek
HR RealityTjek

Steen Poulsen
Product Specialist

Kontakt Strategisk HR
– måske et HR RealityTjek er noget for dig?