HR Support – lad os varetage jobbet

Du kan med fordel vælge at lægge HR-opgaverne eksternt hos Strategisk HR eller bruge os som sparringspartner til at løfte dine HR-opgaver.

Klare fordele ved HR Support

HR handler ikke kun om opgaver som løn-og ansættelsesvilkår, regelhåndtering og årlige MUS-samtaler. Vi kan supportere hele din HR cyklus som ekstern HR-afdeling eller som rådgivnings-og sparringspartner efter behov. Hos Strategisk HR har vi fokus på din virksomheds overordnede HR-strategi, som en klar og stærk udspringer af din organisationsstrategi. Vi vil derfor med Strategisk HR tilbyde vores ekspertise indenfor hele HR-livscyklussen til at løse dine HR-opgaver, så du kan fokusere på andre kerneområder.

Et stærkt HR fokus

Stadig mere omskiftelige omgivelser og flere jobskifte, stiller store krav til virksomheden – og mange danske SMV’ere har ikke i dag en HR afdeling eller en People & Culture indsats, der kan matche den øgede kompleksitet. Derfor kan HR hurtigt blive et tilsidesat punkt, og det vil vi sikre det ikke bliver.

Tid til dit kerneområde

SMV går glip af omsætning, fordi de mangler fokus og ressourcer til håndtering af HR-opgaver. HR Support bidrager til at skabe mulighed for-og tid til at fokusere på dit særlige fagområde og øvrige ledelsesopgaver, fordi vi går ind og understøtter den HR-indsats I har behov for.

HR Support efter behov

HR spænder bredt i opgaver og omfang. Der er naturligvis stor forskel på, hvad netop din virksomhed har brug for. Med HR Support tager vi udgangspunkt I jeres unikke situation, og påtager os at varetage enten al HR eller rådgiver på en konkret HR-opgave efter behov.

Din ekstern HR & sparringspartner

Nogle virksomheder har ikke altid arbejde nok til at beskæftige en fuldtidsansat HR-ansvarlig, og hvis ansvaret placeres hos en anden, får det ofte ikke det nødvendige fokus. Gør brug af HR Support som din ekstern HR-afdeling eller som rådgivnings- og sparringspartner efter behov.

Bliv klogere på, hvad HR Support fra Strategisk HR kan gøre for jer.

Ekstern HR Afdeling

Når din virksomhed har brug for en ekstern HR afdeling til at løfte jeres HR-opgaver.

Ad hoc sparringspartner

Når din virksomhed har behov for det og til netop den HR-opgave I mangler sparring til.

Udvikling

Når din virksomhed står og skal udvikle medarbejdere eller implementere forandring.

Ydelser

Gennem HR-Support hos Strategisk HR vil vi tilbyde vores ekspertise indenfor hele HR-livscyklussen.

Cases

Udforsk hvordan virksomheder, som vi har samarbejdet, har draget fordel af vores hjælp.

I godt selskab

Tilslut jer andre virksomheder, der bruger Strategisk HR’s løsning for at få det bedste ud af medarbejderne

Vi samarbejder med fantastiske partnere

VIS er kunde hos IPA
VestaRam er kunde hos IPA
Sympa er kunde hos IPA
Altiden Ekko er kunde hos IPA

Hvad vores kunder siger

Værktøjerne til talentudvikling

Strategisk HR er perfekt for virksomheder uden større HR-afdelinger. Det betyder rigtig meget, at vores medarbejdere har følelsen af, at vi har en kompetent og tidssvarende HR-afdeling med dertil hørende redskaber, der kan løfte vores ledere i deres arbejde

Torben Lynge Overgaard - CEO, Frederiksen Scientific A/S
Værktøjerne til talentudvikling

Strategisk-HR har et helt unik 360° HR-koncept med personligheds- og adfærdsanalyser, jobmatch- og kulturanalyser, samt et helt unikt Intelligent MUS-koncept, der er skræddersyet til virksomheder uden en HR-afdeling, men som stadig tror på, at medarbejderne er forskellen

Mads Elefsen Kudsk - CEO, Tele-Mark A/S