Ét samlet HR System – værdiskabende værktøjer og analyser

Håndter dine HR processer og sæt mennesket i centrum i vores 360⁰ Cockpit, dit innovative og værdiskabende HR-system.

Vores Moduler

Hr System. Strategisk HR understøtter morgendagens HR-profiler gennem vores automatisering og digitalisering af HR medarbejderdata, så du er i stand til at fokusere på det strategiske valg i rekrutteringsprocessen og trivsel på arbejdspladsen. Vores HR-system indeholder en række funktioner, der imødeser din og din virksomheds HR administrative processer, ved at samle jeres medarbejderdata og give adgang til detaljeret HR rapporter til at træffe bedre beslutninger. Bliv klogere på hvad Strategisk HR’s moduler kan gøre for jer.

360⁰ Cockpit

360⁰ Cockpit er et HR-system, som er dit stærke værktøj til anvendelse ved rekruttering, medarbejder-og lederudvikling. En innovativ løsning der giver adgang til vores højt certificeret adfærds-og personlighedsanalyser.

IPA Staff

IPA Staff samler medarbejderdata i ét system, og gør det derved nemt at holde overblikket. Vi gør det nemt for dig at organisere, registrere, analysere og styrke medarbejder information som din virksomhed sidder inde med.

Intelligent MUS

I vores Intelligent MUS univers er ønsket er at revitalisere og indtænke MUS i virksomhedens strategiske udviklingsarbejde og samtidig digitalisere processen, så I kan fokusere på den værdiskabende samtale.

IPA Analyser

IPA analyserne er skabt med det formål at stå som model og værktøj til anvendelse ved rekruttering, medarbejder-og lederudvikling, teamsammensætning og rapportering af HR data.

Bliv klogere på, hvad Strategisk HR’s analyser kan gøre for jer.

Analyser

Integreret analyser til rekruttering, medarbejder-, leder- og forretningsudvikling.

Moduler

Ét system med flere løsninger fra rekruttering, opbevaring af medarbejderdata og til løbende udvikling af medarbejdere.

Priser

Vores HR-system er modulopbygget, så virksomheden kun betaler for de løsninger, der er behov for.

Forskning

Analyser bygget på over 30 års forskning i personlighed-, adfærd, team lederudvikling og innovation.

I godt selskab

Tilslut jer andre virksomheder, der bruger Strategisk HR’s løsning for at få det bedste ud af medarbejderne

Vi samarbejder med fantastiske partnere

VIS er kunde hos IPA
VestaRam er kunde hos IPA
Sympa er kunde hos IPA
Altiden Ekko er kunde hos IPA

Hvad vores kunder siger

Værktøjerne til talentudvikling

Strategisk HR er perfekt for virksomheder uden større HR-afdelinger. Det betyder rigtig meget, at vores medarbejdere har følelsen af, at vi har en kompetent og tidssvarende HR-afdeling med dertil hørende redskaber, der kan løfte vores ledere i deres arbejde

Torben Lynge Overgaard - CEO, Frederiksen Scientific A/S
Værktøjerne til talentudvikling

Strategisk-HR har et helt unik 360° HR-koncept med personligheds- og adfærdsanalyser, jobmatch- og kulturanalyser, samt et helt unikt Intelligent MUS-koncept, der er skræddersyet til virksomheder uden en HR-afdeling, men som stadig tror på, at medarbejderne er forskellen

Mads Elefsen Kudsk - CEO, Tele-Mark A/S