Elite Rekruttering & Strategisk HR giver 360° indsigt

Elite Rekruttering

Grundlægger og headhunter Martin Brosbøl fortæller:

”Elite Rekruttering er I et marked, der er præget af hård konkurrence og meget lave indtrængningsbarrierer. Derfor forsøger vi i Elite Rekruttering at gøre en forskel. Vores vision er at blive vores kunders mest betroet medarbejder. Som rekrutteringsvirksomhed giver vi hinanden størst mulig frihed til at arbejde og tilpasse vores løsning og koncept til vores kunder.

For Strategisk HR’s kunder, der arbejder på samme IPA platform som Elite Rekruttering, vil det være som at få sin egen topprofessionelle rekrutteringskonsulent ansat. IPA Core Analysen, og den tilhørende værkstøjskasse, er måske det vigtigste værktøj vi anvender hos Elite Rekruttering.”

Hvem er Elite Rekruttering?

De er en rekrutterings- og netværksvirksomhed. De arbejder ud fra en fast målsætning om at være din virksomheds mest betroet medarbejder.
Med mere end 19 års erfaring i rekrutteringsbranchen har de opbygget et enormt bredt netværk i dansk erhvervsliv. De arbejder på et operativt, taktisk og strategisk niveau. Der screenes årligt mere end 30.000 kandidater.

I deres CV database har de altid en række kandidater, der står på spring til deres næste drømmejob. Dette gør dem i stand til hurtigt og effektivt at klargøre kandidater til præsentation i din virksomhed.

Med stor organisatorisk og empatisk forståelse formår Elite Rekruttering hurtigt at forstå din organisation, og de udfordringer du har inden for rekruttering.

HØR MERE OM STRATEGISK HR

Introduktion til IPA Core

Hos Elite anvender man IPA Core, der er en personlighedsanalyse og er et oplæg til en samtale, hvor resultatet og kvaliteten skabes i dialogen mellem to mennesker.

IPA Core Analysen har 12 personlighedstræk, der er opdelt på fire hovedfaktorer illustreret med hver sin farve. Hver hovedfaktor kan ses som en mental platform, hvorpå man igennem hele sin tilværelse opbygger en række unikke personlige erfaringer og kvalifikationer. Disse anvendes i arbejdslivet. De fire hovedfaktorer er integreret og forbundet i hinanden på den måde, at kvaliteten og indholdet af det vi lærer og udvikler på én platform, er afhængig af det, vi har lært og udviklet på de andre platforme.

Vi opfatter således grundlæggende personligheden som en helhed, hvor alt hænger sammen. Vi fortolker altid de enkelte faktorer ud fra denne personlighedsmæssige helhed.