AMIZZION – seriøs rekruttering i Danmark 

Optimer din HR løsning, med en partner, der taler samme sprog 

AMBIZZION

– strategisk samarbejdspartner med Strategisk HR og IPA Nordic

Hvorfor et samarbejde?

En moderne virksomhed skal kunne navigere i en turbulent og uforudsigelig verden, hvor forandringshastigheden for nogle er hurtigere end hvad man er i stand til at omstille sig til. Der skal ansættes de rigtige og nye kompetencer. Eksisterende medarbejder skal udvikles individuelt, til gavn for både virksomhed og medarbejder.

Med Ambizzion, som strategisk samarbejdspartner, er det nu muligt via en fælles IPA platform at bruge rekrutteringsvirksomheden til at håndtere rekrutteringen både via search og selection. Når først kandidaten er rekrutteret, så vil det være det samme IPA system, der sikrer on-boarding og medarbejderudvikling, håndterer den intelligente MUS samtale, bistår med kompetenceudvikling, talent management og trivsel.

Bliver verden i en periode for uforudsigelig, med øget krav til jeres ressourcer, så kan HR funktionen med stor fordel outsources til Strategisk HR.

DIT A/S bruger AMBIZZION og Strategisk HR:

Adm. Direktør Jan Hansen udtaler:

”Via vores faste rekrutteringshus AMBIZZION har vi igennem flere år haft kendskab til IPA analyserne, da AMBIZION anvender IPA. Det har givet os et klart fælles sprog på, hvordan vi oplever de kandidater, vi bliver præsenteret for.

Efter anbefaling tog vi kontakt til Strategisk HR, der er er partner med IPA Nordic og vi var mildest talt meget imponeret over klarheden, dybden og den lette tilgængelighed i IPA platformen.

Vi kører IPA analyserne i IPA 360° Cockpittet, og vi har samlet alle vores medarbejder masterdata i vores første rigtige HR system, IPA Staff. Her håndterer vi on-boarding processer og vores kompetenceudvikling, talent, trivsel og ikke mindst den intelligente MUS.”

Hvem er AMBIZZION?

Navnet AMBIZZION, under sloganet ”rekruttering med værdi”, er ikke tilfældigt valgt. Navn og slogan udtrykker vores indstilling og arbejdsadfærd i forhold til kunder og kandidater. Vi er ambitiøse og målrettet, når vi er medvirkende til at skabe værdi i rekrutteringsprocessen for vores kunder og kandidater. Hos AMBIZZION er det en selvfølge at matche de ambitioner vores kunder og kandidater har, i forbindelse med en rekruttering.

Gennem vedholdende, proaktiv og opsøgende search finder vi branchens bedste specialister og ledere. Vores DNA er search.

Med faglig stolthed og mennesket i centrum, arbejder vi på tværs af mange brancher og fagområder, og vi lykkedes hermed, fordi vi er i stand til at forstå forretningen, branchen og fagområdet, samtidigt med at vi har opbygget et stærkt og brugbart netværk indenfor forskellige branche- og fagområder.

Hos AMBIZZION siger vi:

“Værdiskabende rekruttering forudsætter grundlæggende gedigent håndværk med respekt for opgaven.

Vi efterlever gamle håndværksdyder som

  • Grundighed
  • Vedholdenhed
  • Ansvarlighed
  • Ordholdenhed

Grundighed og vedholdenhed fører os ”to spadestik dybere”

Ansvarlighed og ordholdenhed betyder, at vi løser opgaven”

TAG KONTAKT OG FORSTÅ SYNERGIEN MELLEM AMBIZZION & STRATEGISK HR