Ad hoc HR Sparring

Ad hoc HR Sparring er Strategisk HR, Vi har erfaring og viden til at fungere som en vigtig strategisk HR sparringspartner gennem vores HR Support

Ekstern HR Afdeling

Gør brug af HR Support når din virksomhed har brug for en ekstern HR afdeling til at løfte jeres HR-opgaver. Vi kan fungere som din HR-afdeling på faste dage, det skaber fokus og fremdrift.

Organisationsudvikling

Gør brug af HR Support når din virksomhed står og skal udvikle medarbejdere, implementere forandring, lægge afdelinger sammen etc. Er det andre opgaver, der er vigtige for dig, så kan vi også hjælpe.

Ydelser

Gennem HR-Support hos Strategisk HR vil vi tilbyde vores ekspertise indenfor hele HR-livscyklussen. Alt efter behov, kan vi varetage dem alle eller den del du har mest brug for, og samtidig give adgang til features i vores HR-system.

Cases

Udforsk hvordan virksomheder, som vi har samarbejdet med benytter vores systemer, coaching og ekspertise til netop deres unikke udfordringer, organisationsudvikling og til at gøre hverdagen i HR bedre.

Ad hoc HR-sparring – din økonomiske fordel

Presset på danske virksomheder øges i øjeblikket. Det er svært at skaffe kvalificeret medarbejdere. Ud af 2.7 millioner danskere, der dagligt går på arbejde, er der årligt mere end 850.000 jobskifte. Det stiller store krav til virksomheden – og mange danske SMV’ere har ikke i dag en HR afdeling eller en People & Culture indsats, der kan matche den øgede kompleksitet.

Vil vil derfor med Strategisk HR tilbyde, efter jeres behov, vores ekspertise indenfor netop den HR-opgave som I står overfor nu.

Fordele ved HR-Support

Med Strategisk HR som din ad hoc HR sparringspartner for din organisationen bliver du, efter behov, aflastet for en række strategiske og operationelle HR-opgaver. Samtidig øges kvaliteten af HR-arbejdet og det sker efter dit behov for rådgivning og opgavens natur. Den frigjorte tid kan bruges på dit særlige fagområde og øvrige ledelsesopgaver. Ad hoc hr sparring.

Hvad du kan opnå

Med en strategisk og målrettet HR-indsats hos os kan du få:

 • En organisation, der er i sync i forhold til strategi, innovation og udfordringer, fx vækst

 • Mere kompetente og engagerede medarbejdere

 • Bedre performance og resultater

 • Mindre sygefravær og lavere personaleomsætning

 • En effektiv rekrutteringsproces

 • Større trivsel og arbejdsglæde

Hvordan vi kan hjælpe

Det opnår vi ved at tilbyde vores ekspertise inden for:

 • Rekruttering

 • Onboarding

 • Udvikling

 • Ledersparring & udvikling

 • Personalepolitikker

 • Intelligent MUS

Hvad vores kunder siger

Værktøjerne til talentudvikling

Strategisk HR er perfekt for virksomheder uden større HR-afdelinger. Det betyder rigtig meget, at vores medarbejdere har følelsen af, at vi har en kompetent og tidssvarende HR-afdeling med dertil hørende redskaber, der kan løfte vores ledere i deres arbejde

Torben Lynge Overgaard - CEO, Frederiksen Scientific A/S
Værktøjerne til talentudvikling

Strategisk-HR har et helt unik 360° HR-koncept med personligheds- og adfærdsanalyser, jobmatch- og kulturanalyser, samt et helt unikt Intelligent MUS-koncept, der er skræddersyet til virksomheder uden en HR-afdeling, men som stadig tror på, at medarbejderne er forskellen

Mads Elefsen Kudsk - CEO, Tele-Mark A/S

Vi samarbejder med fantastiske partnere

VIS er kunde hos IPA
VestaRam er kunde hos IPA
Sympa er kunde hos IPA
Altiden Ekko er kunde hos IPA

I godt selskab

Tilslut jer andre virksomheder, der bruger Strategisk HR’s løsning for at få det bedste ud af medarbejderne