GRUS Gruppeudviklingssamtale
Gruppeudviklingssamtalen (GRUS) er en samtale mellem leder og en gruppe af medarbejdere, hvor gruppens samlede kompetenceudvikling drøftes
De fleste fremragende resultater i både erhvervslivet og inden for sportsverdenen er skabt på grundlag af menneskers evne til at komplettere hinanden. Vi har en tendens til at fokusere på den unikke enkeltpræstation, fordi det er nemmere at identificere sig med ham eller hende, der scorer det afgørende mål, men i langt de fleste tilfælde er sejren et produkt af den fælles ånd og evne til at bemande de enkelte poster med de bedst egnede mennesker. Et team er en gruppe af mennesker, hvor helheden er stærkere end summen af enkeltdelene og hvor netop ånden – følelsen af fælles styrke – skaber den kolossale energi, vilje og indsigt, der fører til sejr.
Enkel betjening
Brugervenligt, med automatiserede og fremtidssikrede processer. som klarer de tunge administrative opgaver for dig.
Løbende feedback
Løbende feedback og dataindsamling, der muliggør at ledere kan handle baseret på fakta i stedet for antagelser.
Talentudvikling
Værktøjer til at udvikle og administrere dine medarbejdere, så de bedst muligt kan realisere deres fulde potentiale.
At have en vision
At være bundet sammen af en stærk fællesskabsfølelse og fælles visioner, teamet er det primære forum for udvikling og forandring i virksomheden, teammøderne er stedet, hvor virksomhedens overordnede retning besluttes, medlemmerne af teamet har en stærk loyalitet over for hinanden, de fælles følelse af, at virksomheden har en unik kultur og unikke værdier.
Teamets evne til at skabe idéer
Teamet er den vigtigste platform for udvikling af idéer og tilfældigheder, beslutninger om strategiske og langsigtede ændringer træffes i teamet, modet til at tage slagsmål og konflikter, til at tage de initiativer til fornyelse i virksomheden, at få ideer og inspiration til at løse problemer inden for virksomheden.
Teamets evne til at udvikle og støtte hinanden
At have en høj grad af åbenhed over for hinanden, at respektere hinandens synspunkter, selv om vi uenige, at være fremragende til at håndtere og løse konflikter, at lytte til hinanden, at tage et fælles ansvar for at hjælpe og støtte hinanden.
Teamets evne til at handle og gennemføre
Det, der er aftalt, gennemføres også, idet de spørgsmål, der er til debat, behandles effektivt for at følge op på de beslutninger, der træffes i teamet, at holde hinanden fast på de aftaler, der er besluttet på møderne, at vide præcist, hvad der er aftalt, og hvad der skal gøres.
Teamets evne til at lede og planlægge
De emner, der drøftes, er veldefinerede, konkrete og præcise, og tilrettelæggelsen og planlægningen er effektiv, evnen til at styre de indsatser, der skal gennemføres, når klare og præcise konklusioner, evnen til at fordele opgaverne effektiv.
Teamets grundlov
I teamet er mødet mellem vi’et og jeg’et det helt centrale. Det er mange gange et vanskeligt møde, hvor der opstår konflikter, mangel på loyalitet, misundelse etc. Derfor er der en række grundforudsætninger, der skal opfyldes, før vi overhovedet kan tale om at skabe et team.
Disse grundforudsætninger kalder vi TEAMETS GRUNDLOV.
Eksempel på HR og lederens værktøjer
Eksempel på dialog oplæg baseret på den Intelligente MUS omkring styrker og talenter.
På baggrund af medarbejderens individuelle personprofil findes de individuelle styrker og talenter, og en række spørgsmål fremkommer, der kan berige og udvikle dialogen.
Datadrevet HR med medarbejderen i centrum.
Vi samarbejder med fantastiske kunder og partnere
Hvad vores kunder siger
Strategisk HR er perfekt for virksomheder uden større HR-afdelinger. Det betyder rigtig meget, at vores medarbejdere har følelsen af, at vi har en kompetent og tidssvarende HR-afdeling med dertil hørende redskaber, der kan løfte vores ledere i deres arbejde
Strategisk-HR har et helt unik 360° HR-koncept med personligheds- og adfærdsanalyser, jobmatch- og kulturanalyser, samt et helt unikt Intelligent MUS-koncept, der er skræddersyet til virksomheder uden en HR-afdeling, men som stadig tror på, at medarbejderne er forskellen