HR System IPA Staff – den intelligente tilgang

Styr personaleadministrationen ét sted med IPA Staff og skab overblik fra ansættelse til fratrædelse.

IPA Staff jeres HR-system

IPA Staff er et HR-system, der giver dig et overblik over virksomhedens medarbejdere, enheder og adgange, dokumenter, adgang til medarbejdernes pårørendes kontakt oplysninger og meget mere. Stamdata tilgængeligt ét sted.

Data & Sikkerhed

IPA Staff samler medarbejderdata i ét samlet system, der inkluderer alle medarbejderanalyserne, og gør det nemt at holde styr på, hvilke enheder og adgange medarbejdere i virksomheden sidder inde med. På denne måde sikrer I, at der ikke bruges unødvendige penge på at købe nyt udstyr eller at adgange til IT-systemer eller kreditkort bliver udnyttet efter en medarbejder er fratrådt.

Gennemsigtighed & Brugeroplevelse

Tag hånd om dine medarbejderes informationer på bedste vis og sikre gennemsigtighed og god medarbejderoplevelse. Individuelle analyser, kompetencer og den unikke Intelligente MUS på den enkeltes medarbejder profil, giver et unikt overblik over alle ansættelser, fødselsdage, og jubilæer. Lad også medarbejderne tage hånd om egne data, ved at tilføje pårørendes kontakt oplysninger til deres egen profil.

Fuldt ud integreret & dynamisk HR-System

Vores mission er udviklingen af et sammenhængende og dækkende rekrutteringskoncept. Det samlede koncept består nu af:

I godt selskab

Tilslut jer andre virksomheder, der bruger Strategisk HR’s løsning for at få det bedste ud af medarbejderne