Onboarding af kunder

Onboarding af kunder gør vi sammen. Sammen kan vi løse flere effektive og skalerbare HR-opgaver – sammen!

Du vælger din plan og pakke. Du bliver certificeret, og du er i gang.

Vores HR-Support onboarding-planer kickstarter din nye HR-rejse sammen med os på et øjeblik.

Onboarding af kunder

KOM HURTIGT IGANG!

ONBOARDING

Vores certificerings-planer sikrer, at du får mest muligt ud af dit HR-systemet fra dag et. Certificeringer giver dig mulighed for at lære, at give feedback og forstå andres adfærd på baggrund af den integrale personligheds analyse fra IPA Nordic. Det kan se hos din virksomhed eller sammen med andre på vores adresse – det hele tilpasset dine behov.

BRUG OS TIL AT LØFTE DIT HR NIVEAU

HR SUPPORT

Vores HR eksperter har gennemført mange onboarding og kan yde den sparring, der sikrer at din HR leverance får det bedst mulige afsæt. Vores analyser er de højst ratede analyser i Skandinavien. Brug dem og os i kombination og oplev en ny verden. Datadrevet HR!

Onboarding af kunder

KUNDESUPPORT

Vores supportportal giver dig den rette support, når du har brug for den. Ved at bruge de tilgængelige trinvise instruktioner kan du selv foretage ændringer i dit system. Du kan nemt indsende serviceanmodninger til vores supportteam samt spore din organisations tidligere og igangværende serviceanmodninger, vi hjælper dig gerne.

Vores kundesupportchat er den hurtigste måde at få svar på ethvert spørgsmål relateret til Strategisk HR. Din IPA-ekspert guider dig gennem implementeringsprocessen, og sammen får I din IPA HR løsning op at køre på ingen tid. Nemt og effektiv onboarding.

HØJEST RATEDE HR ANALYSER

Psst! Ved du at vores forsker er vurderet til at have udviklet den højst ratede personlighedsanalyse i Skandinavien? Læs mere her.

KOM MED!

OPLEV DEN STORE HR FORSKEL

Er du interesseret i at vide mere om Strategisk HR,  og om hvordan du kan gøre jeres HR-proces legende let?
Vores onboarding er den bedste opstart.