Søren Busk starter som Customer Success Manager hos Strategisk HR

Søren Busk er en erfaren HR kapacitet, der med mere end 25 års erfaring, senest som Chief People Officer hos den internationale IT virksomhed TRIMIT (Cornator), skal hjælpe Strategisk HR’s kunder med at optimere deres HR processer.

Strategisk HR er en konsulent virksomhed, der arbejder målrettet med en vision om at bistå ejere, ledere og medarbejder med DET GODE ARBEJDSLIV.

Centralt hos Strategisk HR står de banebrydende HR produkter fra Danske IPA Nordic. IPA Nordic har mere end 30 års forskning, der har skabt den højeste ratede forskning indenfor personlighedsanalyser, der bruges til både rekruttering, team-, leder- og medarbejderudvikling. Det Intelligente MUS koncept er i dag en meget udbredt metode til at skabe værdighed i MUS samtalen.

Hver samtale er unik, da hver samtale er baseret på den individuelle medarbejder og medarbejderens unikke styrker og talenter.

Søren Busk fortæller:

“Det er faktisk en rigtig god historie. Jeg har kendt Steen Wæver Poulsen siden 2009, da vi arbejdede sammen i TRIMIT. I 2020 så jeg for første gang de IT værktøjer, der skal understøtte HR afdelingerne. Helt ærligt, jeg var imponeret og straks kunne jeg se de muligheder, som vi kunne få ud af systemet. IPA HR 360° er skabt som multisprog, og vi havde 100+ ansatte fordelt på afdelinger i Danmark, Norge, Holland og Tyskland.

Vi indgik en aftale, og jeg var en rigtig glad HR ansvarlig, da jeg fik nogle fremragende værktøjer.”

Søren Busk

Rollen som Customer Success Manager hos Strategisk HR

Strategisk HR oplever i øjeblikket at rigtig mange virksomheder ønsker at tage deres HR alvorligt. Samtidig har mange af virksomhederne ikke har en decideret HR ansvarlig eller i det hele taget en operationel HR strategi.

De spørgsmål som Strategisk HR vil hjælpe med at besvare kan eksempelvis være:

  • Hvordan tiltrækker vi de rigtige talenter og kompetencer?
  • Hvordan skaber vi den gode arbejdsplads og derved det gode arbejdsliv?
  • Hvordan sikrer vi at vores jobbeskrivelser matcher jobbet?
  • Hvordan fastholder vi vores medarbejdere?
  • Hvilken kultur ønsker vi på arbejdspladsen, og hvordan fastholder vi den?
  • Hvordan sikrer vi et struktureret medarbedjerudvikling?
  • Hvordan sikrer vi sammenhængen mellem vores forretningsstrategi og vores HR-strategi?
  • Hvordan etablerer vi et HR-Årshjul, og får operationaliseret det?
  • Hvordan sikrer vi en stærk employer branding?

Søren Busk fortæller om Strategisk HR’s HR support