Download alt materialet fra Fashionseminar-2022

Download alt materialet fra Fashionseminar-2022, der havde fokus på PEOPLE – PROCESS – SUSTAINABILITY. 

Fashionseminar havde selv sagt, at det måske var det vigtigste seminar nogensinde. Strategisk HR er glad for at være med, og via vores website at kunne dele materialet frit og kvit.

Steen Wæver Poulsen

Konferencier

TEMA 1: PEOPLE

Søren Busk

Customer Success Manager
Strategisk HR

soren.busk@strategisk-hr.dk

PEOPLE. Den vigtigste ressource enhver virksomhed har er den medarbejdere. Mere end 25% af alle nyansatte i branchen rejser indenfor 12 måneder. Hvorfor? – fordi der ikke er forventningsafstemt omkring jobbet, og fordi interne kompetencer ikke er afstemt.

Mød Strategisk HR, der leverer de mest anerkendte analyser i et let og intuitivt system, som alle kan anvende. Både til rekruttering og medarbejderudvikling.

TEMA 2: PROCESS

PROCESS. En læring igennem Corona er at B2B og B2C handel smelter sammen. Derfor er den digitale process proces vigtig. Sammenhængen imellem alle dele er essentiel. Effektiv lagerstyring er ligeså vigtig som fuld omnichannel. Det er vigtigt, at det ikke kun er for de store virksomheder, men også de små og mellemstore.

Vi har sammenlignet de ledende udenlandske FashionIT løsninger med de danske, og vores anbefaling er stadig, at fokusere på danske udbydere som Cornator, Systemcenter eller Spy.

TEMA 3: SUSTIANIABILITY

Kirstine Eltved Rasmussen

Manager – Board & Executive Advisory at Deloitte
Deloitte

kierasmussen@deloitte.dk

SUSTAINABILITY. Bæredygtigt lederskab under ekstreme vilkår i modebranchen.

Modebranchen er en af de brancher, hvor behovet for bæredygtig omstilling er helt afgørende, og ingen anden krise må overskygge dette faktum og sænke farten i omstillingen. Men hvordan skal ledere i danske modevirksomheder forholde sig til bæredygtighed i denne tid, og hvordan bliver lige netop deres virksomheder dem, som finder den gyldne nøgle til en robust og bæredygtig forretningsmodel?

FAST INDLÆG:  ØKONOMISK STATUS PÅ MODEBRANCHEN

Morten Gade Steinmetz

Rådgivning af ejerledede virksomheder i Fashion

Deloitte

msteinmetz@deloitte.dk

ØKONOMISK STATUS. I Deloittes Modeanalyse tager vi 2 gange årligt temperaturen på branchen, dykker ned i de seneste tendenser og kaster et blik mod fremtiden for at se, hvordan branchen rykker sig, og hvad aktørerne kan gøre for at ruste sig til fremtiden. De danske engrosforhandlere går forrest på den digitale agenda og viser positive regnskaber trods nedsat samfundsaktivitet. Kløgtig omkostningsreduktion styrker resultatet.

Modebranchen deltager på HR Uddannelsen HR – Heroes

Fashionseminar har en søsterkonference HR-Dagen. Sanita har valgt også at opkvalificere sig via den 1 årige HR Uddannelse HR Heros, der udbydes af HR-Dagen i samarbejde med IPA Nordic. Her bliver kursisterne blandt andet undervist i:

  • At får HR strømlinet med virksomhedens forretningsstrategi
  • Udarbejde et HR RealityTjek og lave et HR årshjul
  • Employer branding
  • Medarbejder rejsen fra ansættelse til den gode afsked
  • Organisatorisk Due Diligence. Er din organisation i balance?
  • Dagsaktuelt emne

Læs mere om HR Uddannselsen HR Heroes på HR-Dagens hjemmeside

HR Heroes - HR Uddannelse