Kvindekrisecenter øger medarbejderudviklingen med IPA HR

Vesta RAM er et krisecenter, der yder støtte og omsorg til voldsramte kvinder og børn. Der er særligt særlig fokus på at skabe tryghed, ro og yde omsorg i et nærværende miljø, hvor kvindernes og børnenes sikkerhed vægtes særdeles højt.

Professionelt personale

På alle 24 timer af døgnet er kvinderne omgivet af et professionelt personale med højt fagligt niveau. Der er nøglepunktet i at levere efter servicelovens § 109, samt ikke mindst at genopbygge selvtillid og -respekt for kvinderne således, at de igen kan tage styringen i deres eget liv og en ny begyndelse – et liv uden vold.

Alle ansatte hos Vesta RAM faglig viden om vold og dens skadevirkninger. Specialet er æresrelaterede problematikker og har derfor et højt sikkerheds niveau. Krisecentret ligger i naturskønne omgivelser, og har fysisk kapacitet til at huse kvinder ledsaget af mange børn.

Hvorfor Strategisk-HR?

Vesta RAM har valgt at anvende IPA 360° HR cockpit samt en tilhørende co-pilot. Rikke Pallesen fortæller:

”At finde personale, hvor vi kan krydse de rigtige faglige kompetencer af og parret med den rigtige erfaring, er ikke den mest vanskelige opgave. Det har vi stor erfaring med. At komme skridtet ind bag ved personen og den forventelige fremtidige adfærd, det er straks en helt anden og langt mere kompleks opgave.”

”Med 360° cockpittet kan vi på en pædagogisk måde komme omkring netop denne problematik, da de klassiske personligheds- og adfærdsanalyser er beskrevet på med tekst og modeller. Vi kan derfor sikre, at vi får komplementeret vores team og samtidig går vi ikke på kompromis med vores kultur”.

”Systemet er todelt. Det kan både anvendes til rekruttering, men også til medarbejderudvikling. Vi kommer til at bruge det indbyggede intelligente MUS og derved udvikle vores personale til gavn for Vesta RAM og ikke mindst de voldsramte kvinder vi hjælper på vores krisecenter. ”

HR-dagen bekræftede os i den grad i vores valg, da vi kunne se, at det er markedets førende HR Platform.

Co-Pilot

En co-pilot fra Strategisk-HR er en fast konsulent, der varetager og sparrer med ledelsen omkring aftalte områder. Det kan være som ekstern HR Partner til brug i Rekruttering, medarbejder-udvikling, konflikthåndtering eller ledelsessparring.

Strategisk HR er baseret på den integrale personlighedsanalyse fra den danske forskningsvirksomhed IPA Nordic, hvor forskeren Flemming Olsen har udviklet personlighedsanalyser med den højeste certificering i norden.