PensionsSelskabet vælger IPA HR Platformen – leveret af Strategisk HR

PensionsSelskabet pension & health care services, der formidler pensions- og sundhedsordninger til virksomheder, iværksættere og private, vælger Strategisk-HR som partner og løsning i forbindelse med rekruttering, medarbejderudvikling og opkøb. Pensionsselskabet vælger IPA HR system

”Som virksomhed har vi nået en størrelse og en kompleksitet, hvor vi gerne vil navigere ud fra fakta, og mindre ud fra mavefornemmelse,”

fortæller Stig Wetterstrøm, CEO i PensionSelskabet pension & health care services, og fortsætter:

Kultur

”PHCS.dk har de sidste år opkøbt en række virksomheder, og det har været vigtigt i vores strategi at sikre et kulturelt match, og samtidig sikre, at virksomhedens egen kultur og DNA fortsatte til gavn for kunderne – nu og fremover. Det er den specifikke og troværdige tilgang, der er værdien. Når virksomheden kommer ind under PHCS.dk pensionsløsninger sikres det, at man kan fastholde et højt serviceniveau, personlig rådgivning og lave priser. Værdien kommer i den individuelle dialog med kunderne, hvor vi skal gøre en forskel.”

”Passion, omtanke og synlighed er vores tre vigtigste karaktertræk, som sammen med et unikt servicekoncept og en professionel optræden, er nøglen til at få og fastholde tilfredse kunder.

Strategisk HR

”Løsningen fra Strategisk HR og det tilhørende IPA HR 360° cockpit er som skabt til vores organisation, når vi fx ikke har en HR-chef.
Via personligheds- og adfærdsanalysen finder vi ud af hvordan en mulig medarbejder passer ind i vores team. JobMatch sikrer, at jobbet passer til personen.
Den anden del af modellen er at sikre medarbejderudvikling og medarbejdertrivsel. Og via individuelle og intelligente MUS-samtaler, så opnår vi en optimal teamsammensætning.

Strategisk-HR er virkelig godt for en iværksættervirksomhed i vækst som vores. Pensionsselskabet HR system hedder nu IPA Staff.”

Om PensionsSelskabet pension & health care:

PHCS.dk rådgiver virksomheder og deres medarbejdere om firmapension. Via innovative og fleksible løsninger, sammensætter vi en løsning, der passer til virksomhedens og medarbejdernes behov, økonomi og fremtidsplaner.

PensionsSelskabet pension & health care services er landsdækkende med kontorer i bl.a. København og Aarhus og er optaget i Finanstilsynets offentlige register over pensionsformidlere og tilbyder rådgivning, hvor og når du har tid.

Link til website