Plecto vælger IPA HR

For Plecto handler det om, at vi tror på, at vores kunder kan nå deres fulde potentiale via vores performance software. Det ønske gælder i samme grad vores medarbejdere. Vi anvender vores HR-afdeling markedets bedste rekrutteringsgrundlag, de integrale personlighedsanalyser fra IPA Nordic. Derfor vælger Plecto IPA HR.

Plecto blev etableret i 2012 af Kristian Øllegaard og Aleš Kocjančič med den første idé at give salgsteamene en nem måde at spore deres KPI’er på. Med tiden fremkom Plecto som en virksomhedsdækkende løsning, der nu integreres med mange af de mest populære salgs-, service-, marketing-, finans- og udviklingssystemer i verden.

Plectos banebrydende IT-platform er i dag grundlaget for en præstationsdrevet arbejdskultur hos både startups og branche-førende virksomheder i mere end 50 lande over hele verden. Plecto hjælper virksomheder med at holde sig på toppen af deres præstationer.

Plecto har kontorer i Aarhus, Warsawa og London.

Kristian Øllegaard, CEO i Plecto fortæller:
”Højt engagerede og motiverede medarbejdere er nøglen til, at enhver organisation kan komme videre og forbedre sig mod et kollektivt virksomhedsmål. Plecto er en engagement- og motivationsplatform, der giver hver enkelt medarbejder mulighed for at tage det fulde ansvar for deres eget bidrag til de overordnede mål. Vi gør det ved at tillade gennemsigtighed i individuelle og teampræstationer med realtids-forretningsdashboards og performance-driven engagement tools.”

Kristian lister følgende punkter som værende de vigtigste årsager succes til rekrutteringssuccesen:

  1. Siden vi begyndte at anvende IPA i struktureret i forbindelse med rekruttering, har vi opnået en markant bedre proces og et langt stærkere udvælgelsesgrundlag i kandidatvalget.
  2. Vores teamsammensætninger på baggrund af IPA-analyserne sikrer, at alle vinkler bliver synliggjort.
  3. For os er det en vigtig del af kulturen i Plecto, at vi ser jobbet inde fra og ud – inden vi vælger kandidaten. Det kan vi med IPA JobMatch.
  4. IPA Leadership analysen hjælper os med ledelsesudviklingen. Hvem, der tager ansvar for hvad? Har vi blinde vinkler?
  5. Vi er en dansk virksomhed med internationale ambitioner. Der for er en danskudviklet adfærds- og personlighedsanalyse, der findes på alle de nordiske sprog, samt de store europæiske sprog, perfekt for Plecto. Vi kan sammenligne en tysker med en tysk normpopulation, men vi kan også sammenligne ind i en dansk sammenhæng. Det er unikt.
  6. Min klare anbefaling er, at alle danske virksomheder burde anvende IPA Analyserne i deres HR-afdeling. Både til rekruttering, medarbejder- og ledelsesudvikling. Det giver enorm værdi.