Lyras A/S arbejder målrettet med IPA HR til rekruttering og medarbejderudvikling med Strategisk HR

Hos Lyras A/S er der ingen tvivl – kvalitet og bæredygtighed går hånd i hånd. Behandlingsmetoden raslysering, hvor der anvendes UV-lys frem for konventionel pasteurisering, medfører store driftsbesparelser særligt på energi- og vandforbruget. Det hjælper Strategisk HR ikke med – trods alt!

Lyras A/S

Lyras A/S er en dansk virksomhed beliggende i Nordjylland og grundlagt i 2017 baseret på 3 tidligere års forskning og udvikling. Lyras A/S blev etableret på baggrund af ønsket om at bevise, at bæredygtig pasteurisering er mulig.

Pasteurisering af mælk med UV-lys havde aldrig været gjort før, simpelthen fordi væsken er umulig at skinne et lys igennem, og derfor blev mælk hoved fokus området for Lyras’ forskning.

Lyras A/S og Strategisk HR et perfekt match.

Niels Møller
Recruitment & HR Manager

Lyras vækster med Strategisk-HR

Voldsom vækst og den rette kultur

Niels Møller, nyansat Recruitment & HR Manager i Lyras A/S, vil fokusere på rekruttering af nye medarbejdere, onboarding og alle HR-relaterede opgaver. Niels har mere end 20 års erfaring med rekruttering til SMV’er i Danmark og har tidligere hjulpet Lyras A/S med flere ansættelser.

Niels Møller uddyber om, at Lyras vækster med Strategisk-HR:

”Jeg er begejstret for at være en del af en virksomhed med store ambitioner og en vækststrategi, hvor jeg kan udnytte mine kvalifikationer. Jeg værner om den bæredygtige profil, Lyras A/S har integreret i virksomheden og den imponerende vision. Jeg ser frem til at være en del af at skabe en sund, sjov og lystdrevet arbejdsplads. ”

Niels Møller fortsætter:

”Lyras A/S vækster nærmest med lynets hast. I februar 2021 var der 7 ansatte, nu er der 35 ansatte. I denne rejse er det vigtigt at kulturen og visionen med fokus på bæredygtighed forbliver stærk, og de kandidater vi ansætter, forstår og kan identificere sig med virksomhedskulturen.
Analyserne fra IPA Nordic er meget anerkendte i branchen, som værende de bedste på sit felt. Sammen med overbygningen Strategisk-HR giver det HR-afdelingen et rigtigt stærkt værktøj. Det er både til rekruttering og medarbejderudvikling. Det er en international løsning – det er Lyras A/S og vores medarbejdere også.

Derfor er Lyras A/S og Strategisk HR et perfekt match.”

Nysgerrig? Tag fat i Hans, og bliv klogere på mulighederne

Tag fat i Hans til en uforpligtende snak omkring, hvordan Strategisk HR kan hjælpe din virksomhed.