Verdens førende udbringningsplatform, Delivery Hero, opkøbte i 2021 Hungry for et trecifret millionbeløb. Hungry kommer også til at lancere Delivery Heroes dagligvarer udbringningskoncept, Dmart, samt hurtiglevering af alle typer af varer i Danmark. Som digitalt HR System, har Hungry investeret i HR Platformen fra IPA Nordic.

“For Hungry er IPA markedets bedste HR platform”

Flemming Nyebølle, Head of People & Culture – Hungry

Med omkring 100 ansatte i dag i Hungry og med vækstplaner om det dobbelte inden for kort tid, har virksomheden ansat Flemming Nyebølle som Head of People & Culture.

Hungry er stedet hvor danskere kan få de bedste take away-oplevelser. Via et samarbejde med tusindvis af restauranter over hele landet gør vi digital bestilling af mad nemt, hurtigere og billigere.”

”Jeg kommer med en baggrund inden for HR med fokus på rekruttering, ledelsessparring, medarbejderudvikling og undervisning. Det er de områder jeg skal have i spil hos Hungry.”

In-house Rekruttering med IPA HR – Recruit

”Vi har et stærkt samarbejde med rekrutteringsvirksomheden Elite Rekruttering, og det var rent faktisk dem, der pegede os i retning af IPA Platformen, da mange af deres kunder anvender platformen. Den sætter os i spil til at varetage langt de fleste række rekrutteringer selv på samme høje niveau, som var det et eksternt bureau.”

Medarbejderudvikling med IPA HR – Intelligent MUS

”Vi er et ungt og dynamisk team, og det er naturligt for os at anvende hele platformen fra dag 1. Det er let HR System, og lad mig give et eksempel. En kandidat som vi har lavet en IPA Core analyse på og som vi herefter vil ansætte. Det eneste vi skal gøre, er at flytte ham fra kandidat til ansat. Så er han automatisk oprettet og alle onboardingsforløb og grundlaget for den intelligente MUS. For Hungry er det markedets bedste HR platform.”

IPA 360° HR Cockpit

Administration af analyser

IPA Core – den højeste ratede personlighedsanalyse udviklet i Skandinavien
IPA Leadership – et lederudviklingsværktøj
IPA JobMatch – hvordan ser jobbet ud indefra?
IPA Culture – hvilken kultur passer jobbet ind i?

Analyserne kan ses individuelt eller ind i det team / projektgruppe, de skal fungere i.

IPA HR – Staff

IPA Staff

Dette er HR systemet:

  • Medarbejdermasterdata & Private oplysninger
  • Kompetencer
  • Onboarding & offboarding
  • Udleveret udstyr & dokumenter
  • Personlig udvikling & kompetencer
  • Intelligent MUS

Nysgerrig på om IPAs HR System også er noget for dig?

Tag fat i Hans og hør om IPA HR platformen er noget for dig og din forretning.
Hint – arbejder du med rekruttering og medarbejderudvikling, så er der sikkert et stort match.

Om Hungry

Hungry er en dansk take away platform, som hjælper danskerne til bedre take away-oplevelser hos lokale restauranter. Vi elsker take away – og vi elsker at udfordre status quo. Derfor introducerede vi i 2013 en løsning, som har fokus på udvalg, relevans og loyalitet. Det synes vi, er lykkedes, men derfor er der altid plads til forbedringer. Og det arbejder vi hele tiden på at levere.

Tusindvis af restauranter er en del af Hungry-netværket, og flere kommer til dag for dag. Det skaber et varieret udvalg til vores brugere i danske byer, som nemt kan bestille take away.