Teknologivirksomheden Amfitech vælger IPA HR-platformen

Vejlevirksomheden Amfitech er en produktudviklingsvirksomhed med et stærkt fokus på yderst innovativ teknologiudvikling. Udviklingskompetencerne omfatter hardware, indlejret software (firmware), PC/Linux-applikationssoftware, mekanik, prototypefremstilling – og meget mere. Senest har man ved at et af selskabet flagskibsprodukter AmfiTrack hjulpet vinbønder i Frankrig. 

Som digitalt HR System, har Amfitech investeret i HR Platformen fra IPA Nordic.

Jeg er en bedre HR ansvarlig grundet IPA Platformen”

Helena Munk, HR ansvarlig

Partner Lau Kofoed Kirstein fortæller om produktet AmfiTrack:

”Den lidt nørdede fortælling er, at AmfiTrack-systemet positionerer et objekt i 3D og udsender den absolutte position (XYZ) og orientering (pitch/yaw/roll) af systemkomponenterne i forhold til hinanden, hvilket gør det til et såkaldt ægte elektromagnetisk sporingssystem med seks frihedsgrader (6DOF).”

”En lidt mere jordnær fortælling er, at når vinstokkene klippes, så sker det ved automatisk grensaks, der historisk har klippet ikke så få fingre af.

Ved hjælp af AmfiTrack-systemet stopper saksen, når hånden kommer for tæt på.

Det er sådan vi kan lide at se vores teknologier blive anvendt.”

Teknologivirksomheden Amfitech vælger IPA HR-platformen

”Når vi går op i den slags teknologi, så nørder vi jo rigtig meget. I kraft med vores vækst har vi anerkendt, at vi i ledelsen har det bedst med netop det dybt faglige. Vi elsker store udfordringer. Banebrydende, aldrig før sete projekter, der kan være på grænsen af hvad, der er muligt. Vi har derfor i en periode kigget på forskellige HR-løsninger, men ikke rigtigt fundet noget, der passede os.”

”Da vi fandt IPA HR Platformen, der både hjælper os med rekruttering og medarbejderudvikling, vidste vi samtidig også, at vi skulle have andre kompetencer in-house. Vi har derfor ansat Helena Munk i rollen som HR ansvarlig.”

Teknologivirksomheden Amfitech vælger IPA HR-platformen

Helena Munk uddyber:

”Jeg syntes faktisk, at IPA HR-platformen matcher Amfitech meget godt. Det er den samme vilde innovation og det at gøre noget vildt kompleks til relativt og enkelt. Det ved vi godt, at det er det eneste, det ikke er.”

”Vi samler alle data i en og samme platform. Det er medarbejder masterdata, on-boarding & off-boarding, personanalyser, jobanalyser, teamanalyser og mindst hele vores MUS-univers.

”IPA’s intelligente MUS er netop intelligent. Den gør op med MUS ritualet og i stedet ser den enkelte persons unikke styrker og talenter. IPA HR Platformen sikrer os både bedre rekruttering og bedre medarbejderudvikling. Jeg er en bedre HR ansvarlig grundet IPA Platformen.”

Teknologivirksomheden Amfitech vælger IPA HR-platformen

Dette er Amfitechs nye HR Platform – fra IPA Nordic

IPA HR 360° Cockpit

Teknologivirksomheden Amfitech vælger IPA HR-platformen

Administration af analyser

IPA Core – den højeste ratede personlighedsanalyse udviklet i Skandinavien
IPA Leadership – et lederudviklingsværktøj
IPA JobMatch – hvordan ser jobbet ud indefra?
IPA Culture – hvilken kultur passer jobbet ind i?

Analyserne kan ses individuelt eller ind i det team / projektgruppe, de skal fungere i.

IPA HR Staff

Teknologivirksomheden Amfitech vælger IPA HR-platformen

Dette er HR systemet:

  • Medarbejdermasterdata & Private oplysninger
  • Kompetencer
  • Onboarding & offboarding
  • Udleveret udstyr & dokumenter
  • Personlig udvikling & kompetencer
  • Intelligent MUS

Nysgerrig på om IPAs HR System også er noget for dig?

Teknologivirksomheden Amfitech vælger IPA HR-platformen

Tag fat i Hans og hør om IPA HR platformen er noget for dig og din forretning.
Hint – arbejder du med rekruttering og medarbejderudvikling, så er der sikkert et stort match.

Om Amfitech

Amfitech – elektronikudvikling fra idé til produkt. Vi er et udviklingshus med fokus på innovativ produkt- og teknologiudvikling. Vi elsker store udfordringer og skæve projekter med lidt kant er kun noget der giver os ekstra motivation. Vi er en stærk partner uanset om du har brug for ekstra kapacitet til firmaets udviklingsafdeling eller du er nystartet iværksætter som skal i gang med første prototype. Vi kan indgå kvalificeret i hele forløbet fra idéudvikling til færdigt produkt. Vi har kompetence inden for elektronikudvikling – herunder hardware, indlejret software, software, mekanik, sensorteknologier mv. Desuden kan vi hjælpe med rådgivning omkring patenter, finansiering, projektledelse mv. Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om hvad vi kan.
Teknologivirksomheden Amfitech vælger IPA HR-platformen