IT virksomheden VIS Performance vælger IPA HR platformen fra Strategisk HR

VIS Performance blev grundlagt tilbage i 1993 af Kim Vinther og Palle Rasmussen under navnet Dialog Data. Der er sket meget siden den opstart – virksomheden er blevet større og har til daglig kontakt med mange forskellige kunder. I januar 2017 købte Roesgaard & Partners sig ind i VIS Performance, og siden har de oplevet en stor synergi via samarbejdet med dette hurtigt voksende revisionsfirma.

VIS Performance arbejder nu med aktivt med Strategisk HR og 360° HR Cockpit til rekruttering og medarbejderudvikling.

VIS – er en Business Performance-løsning, der kan håndtere virksomheds data inden for både rapportering, opfølgning og budgettering. Det, at VIS kan håndtere alle disse elementer i ét og samme program, gør, at kunderne hurtigt får et bredt overblik over forretningskritisk data – og kan tage action på indsigten. Det er noget, der giver gode betingelser for vækst. VIS Performance vælger IPA HR platformen.

CEO Flemming Stein fortæller:

”Vi er en softwarevirksomhed i Vejle, der har udviklet Business Performance-løsningen VIS. VIS samler alt virksomhedens data og kan samtidig understøtte budgetteringsprocessen fra a-z. Derfor plejer vi at sige, at vi bygger bro mellem Business Intelligence (BI) og Corporate Performance Management (CPM).”

”Vores målsætning er at gøre viden lettilgængelig og letforståelig. Vi har daglig kontakt med mange forskellige kunder, der spænder lige fra mindre, danske virksomheder til store internationale organisationer. Men vores gennemgående fokus på at dyrke de langsigtede relationer med vores kunder har ikke ændret sig.

Derfor er vi også stolte af, at flere af vores kunder fra opstartsårene stadig bruger VIS i dagligdagen.”

VIS Performance vælger IPA HR platformen

Flemming Stein
CEO – VIS Performance A/S

Flemming Stein fortsætter:

”Det er det samme, der gør sig gældende i vores tanker om medarbejderudvikling. Vi er dybe fageksperter, og kundernes fortrolige. Vi har derfor et ønske om at udvikle alle vores medarbejdere både fagligt, men også menneskeligt. Vi ønsker at vores medarbejdere er stolte repræsentanter for VIS, og fortsætte med at vores medarbejder er her i mange år.

”Vores vækst udfordrer os løbende på at skulle finde ny kandidater. Kompetencer kan vi lære dem, men at sikre, at de passer ind i teamet og bidrager med de områder vi mangler. Se, det er vigtigt.”

”Derfor har vi valgt at implementere en HR-løsning til at understøtte vores forretning. For os er Strategisk HR perfekt – da vi ikke selv har en HR-afdeling, men også fordi det er meget intuitivt. Vi kan bruge Strategisk HR som både 360° cockpit og som ekstern HR-afdeling.

Jeg er selv fuld certificeret i Personligheds- & adfærdsanalyserne.”

Nysgerrig? Tag fat i Hans, og bliv klogere på mulighederne

VIS Performance vælger IPA HR platformen

Tag fat i Hans til en uforpligtende snak omkring, hvordan Strategisk HR kan hjælpe din virksomhed.